Trajtimit

Trajtimet e obezitetit

Kirurgjisë Plastike

Shkrimet e fundit

Implantet Dentare

Implanti Dentar Didim

Implanti dentar Didim është një lloj trajtimi që aplikohet në rast të mungesës së dhëmbëve. Dhëmbët humbasin forcën e tyre me kalimin e kohës dhe fillojnë të bien si pasojë e dëmtimit.