Трансплантација косе

Које су цене трансплантације косе у Србији и које су најбоље клинике за трансплантацију косе?

Saç dökülmesi yaşayan hastalarda sıklıkla karşılaşılan seyrelme ve kellik sorunu transplantacija kose yöntemi ile doğal ve kalıcı şekilde çözülebilmektedir. Пресађивање косе yönteminde ense ya da vücudun herhangi bir bölgesinden alınan sağlıklı köklerin saç dökülmesi olan alana mikro cerrahi işlem ile nakledilmesine denir. Ekim işleminde kişinin kendi sağlıklı saç ve saç kökleri kullanılır.

Saç ekim işlemi tamamen kişiye özel planlanan ve uygulanan bir işlemdir. Kişinin ense kısmından dökülmeye dirençli saç kökleri tek tek toplanır.  Пресађивање косе işleminde ekim yapılacak alanlara açılan kanallara toplanan kökler yerleştirilir. Saç ekim işlemindeki amaç doğal yöntemlerle kişinin kendi kökleri kullanarak saçlı görünüm kazandırmaktır. Saç ekim işlemi basit bir işlem olsa da cerrahi bir işlemdir. Cerrahi bir işlem olduğundan dolayı deneyimli doktorlar tarafından hastane ortamında gerçekleştirilmesi gerekir. Пресађивање косе yöntemi ile hastanın kendi saç kökü boş kısımlara ekilerek kalıcı şekilde hiç dökülmemiş gibi gözükmesini sağlanır. Saç ekim yöntemi tıbbi yöntem ve teknikler kullanılarak yapılır. Kişiye doğal saç görünümü kazandırılır

 

Зашто нам опада коса?

Saçlar genetik ya da psikolojik nedenlerden dolayı dökülebilmektedir. Genetik saç dökülmesindeki ana nedendir. Bunlara ek olarak yaşlılık yada yaralanma gibi nedenlerle de saç yaşanabilir. Doner olarak seçilen bölgede yeterli saç kökü olan herkes saç ekim işlemi yaptırabilir. Пресађивање косе yaptıracak kişiler mutlaka doktor gözetiminde olmana ve teşhis konulduktan sonra uygulanmalıdır. Saç ekim yöntemi sadece saçı eksik veya tel olan kişiler de değil bıyık ve sakal gibi bölgelerdeki kılların eksik olması durumunda da uygulanabilen bir yöntemdir.

 

Коме је потребна трансплантација косе?

Çeşitli nedenlerle saç dökülmesi yaşayan her yaştaki kişiler donör bölgede yeterli miktarda kök bulunması şartıyla saç ekim işlemi yaptırabilir.

 

Saç Ekimine İhtiyacım Var Mı?

  • Fiziksel gelişimin tamamlanması gerekir
  • Saç ekim işlemini engelleyen fizyolojik bir hastalığınız yoksa
  • Donör bölgede yeteri kadar saç kökü varsa
  • Ekim yapılacak alan işlem için uygunsa ekim işlemi için uygun bir adayınız demektir.

Saç ekim işlemi sadece saç dökülmesi için kullanılan bir yöntem değildir. Bazı hastalıklar nedeniyle oluşan boşluklar, yara izleri, yanık izleri ve cerrahi dikişlere de başarılı şekilde uygulanabilmektedir.

Sadece erkeklerde değil kadınlarda da transplantacija kose başarıyla uygulanabilmektedir. Kadınlarda işlem yapılacak bölgenin büyüklüğü göz önüne alındığında tıraşsız ekim işlemi de uygulanabilmektedir. Saç analizi yaptırmak için doktorunuzla görüşebilirsiniz. Saç ekim işleminden sonra doktorunuz dikkat etmeniz gereken her bilgiyi sizinle paylaşacaktır.

 

Како извршити трансплантацију косе?

Hastane ortamında ortalama 8 ile 10 saat süren operasyonlarla kişinin ense bölgesinden alınan kök hücrelerin nakledilecek alana ekilmesi ile gerçekleştirilir. Saç ekim öncesi 5 aşamadan oluşmaktadır.

  1. Kan Testi: Operasyon öncesinde kan değerleri incelenir. Bazı enfeksiyon ve virüs olup olmadığı incelenir. Kan testi sonucunda operasyona engel bir durum olup olmadığı kontrol edilir. Пресађивање косе için riskli bir durum ile karşılaşılması durumunda operasyon iptal edilir. Bir sorun ile karşılaşılmaması durumunda hazırlık süreci başlar.

 

  1. Hasta Onam Kağıdının İmzalanması: Ameliyat ile ilgili aklınıza takılan her konuyu doktorunuza sorabilirsiniz. Ameliyat öncesi onam kağıdını dikkatli şekilde okuyup doldurmanız gerekmektedir. Ameliyat günü ya da öncesinde kullanılan ilaçlar hakkında doktorunuzu bilgilendirmelisiniz.

 

  1. Saç Ekimi Planlaması: Saç ekimi işlemi için doktor hastanın donör bölgesindeki saç kökü yeterliliğini inceler. Kellik seviyesi ve saç yapısına bakılır. Saç ekim öncesi ön alın bölgesi belirlenir. Doğal bir saç görünümü için doktorunuza güvenmeniz gerekir.

 

  1. Saçı Tıraş Etme: Tıraşsız yapılan ekim operasyonu işlem sürecinin uzamasına neden olur. Ekim operasyonu için gereken ideal saç uzunluğu 1 numara denilen tıraş edilmiş saç kökleridir. 1 numaralı kesim mikro motor ile greft toplama işlemi için oldukça idealdir. Bu saç kesim yöntemi saç kökü toplama işini kolaylaştırdığı gidi diğer köklerin de zarar görmesini engeller.

 

  1. Hastanın Ameliyathaneye Alınması: Saç ekim işlemi 10 saat ile 48 saat arasında süren bir operasyondur. Ameliyathanede sedyeye yatırılan hasta ameliyat sürecini lokal anestezi altında geçirir. Hasta lokal anestezi sayesinde ağrı ve acı hissetmez. Doktor onayı ile bu süreçte uyuyabilir, müzik dinleyebilir. Пресађивање косе oldukça uzun sürdüğü için hasta operasyona ara verildiğinde rahatsız etmeyecek hafif yiyecekler tüketebilir.

 

Ameliyata hazırlığın 5 aşaması tamamlandıktan sonra 4 aşamalı ameliyat süreci başlar.

  1. Greftlerin Toplanması: Saç ekim operasyonunun ilk evresi greftlerin toplanmasıdır. Saç kökleri tek tek manuel punch veya mikro motor yöntemi ile gevşetir.

 

  1. Toplanan Saç Köklerinin Ekime Hazırlanması: toplanan saç köklerinin ekime hazırlanması iki temel aşamadan oluşmaktadır. Bunlardan biri greftlerin çıkarılması ve saç köklerinin korunmasıdır.

 

  1. Kanalları Açma: transplantacija kosende doğallığı etkileyen en önemli faktör kanal açma işlemidir. Kanal işlemi yapılmadan önce kişi acı ve sızı hissetmemesi için lokal anestezi uygulanır.

 

  1. Saç Köklerinin Yerleştirilmesi: ilk aşamada toplanan saç kökleri ikinci aşamada ayrıştırıldı. 3. aşamada kanal açılma işleminden sonra açılan bu kanallara soğuk ortamda tutulan saç kökleri ekilir. Saç köklerinin yerleştirilmesi ile operasyon tamamlanmış olur. Saç ekim işleminden sonra hasta evine gidebilir. Evde istirahat etmesi zorunludur. Пресађивање косе sonrası uyulması gereken hususlara dikkat edilmesi ile iyileşme süreci de hızlanacaktır.

 

Цијене трансплантације косе
Цијене трансплантације косе

 

Saç Ekimi Teknikleri Nelerdir?

FUT Saç Ekimi Tedavisi: iki kulak arasındaki kıllı deriden bir kesit alınır. Mikroskop altında bu deriden kökler toplanır. FUE tekniğinin çıkması ile kullanılmaya başlanan bir yöntemdir. Kesim işlemi ile gerçekleştiği için cerrahi operasyon olarak geçer ve kök alınan yerde iz bırakır. Saç köklerinin alınma işlemi neşter ile yapılır. Saç ekim işleminin hasta özel olduğu unutulmamalıdır. Hastane ortamında lokal anestezi ile yapılan uygulamadan önce tüm değerlendirmeler de hastaya özel yapılmalıdır.

 

FUE Saç Ekimi Tedavisi: Сафир ФУЕ методаnde kesi işlemi olmaz. Ayrıca kanalların açılma işlemi çelik uçlarla değil gerçek safir cevheri ile yapılır. Çelik uç yerine safir uç kullanmak daha küçük delikler açmaya olanak sağlar. Bu sayede daha yoğun ekim işlemi yapılabilir. Bu yöntem sayesinde doku bozulması ve kabuklanma ihtimali de en aza indirgenir. Saç derisinin iyileşme süresi de diğer işleme göre daha hızlı olur. FUE yönteminin avantajları şu şekildedir;

  • İyileşme süresi daha kısadır
  • Safir uçlarla işlenir
  • Daha sık transplantacija kose yapılır
  • İyileşme süreci rahat geçer
  • Daha az doku hasarı olur
  • Kesi izi kalmaz

 

Где је Србија?

Saba ve Tuna nehrinin birleştiği yerde yer alan Başkenti Belgrad’dır. Belgrad konumu nedeni ile binlerce yıllık savaşların yükünü de çekmek zorunda kalmıştır. Ayrıca bu şehir en iyi perspektif manzaraya sahip olan şehirdir.

Savaşlar bir çok yıkım yaşatsa da birçok kültürün buluşmasına sebep olmuştur. Sırbistan kışları çok sert geçen bir ülkedir. Bu yüzden ülkeyi ziyaret etmek isteyen kişiler için en uygun dönem nisan ve ekim aylarıdır. Sırbistan’da birçok gezilecek yer vardır. Bunlar;

  • Калемегдан
  • Knez Mihailova Caddesi
  • Nikola Tesla Müzesi
  • Aziz Sava Katedrali
  • Taş Meydan
  • San Marco Kilisesi
  • Sırbistan Ulusal Müzesi

 

Како се ради трансплантација косе у Србији?

Estetik cerrahi ve diş hekimliği dışında saç, sakal, bıyık, kaş ve kirpik ekim işlemlerinde de oldukça uzmanlaşmışlardır. Bu alanlarda ki hizmetlerine özellikle başkent Belgrad’da devam etmektedir.

Sırbistan eğlenceli ve keyifli bir ülkedir. Ayrıca profesyonel doktor kadrosu ve sıcak kanlı personelli, modern tıp ekipmanları ve donanımlı hastaneleri ile saç ekim hizmeti için tercih edilmektedir.

Пресађивање косе işleminde kendini sürekli geliştiren ülkelerden bir tanesidir. Amaç kellik ve estetik sorunları ile mücadele etmek. Aynı zamanda en iyi çözüm yollarını sunmaktır.

 

En Ucuz ve En İyi Saç Ekim İşlemini Hangi Ülkede Bulabilirim?

Пресађивање косе yaptıracak kişiler bu işlemi en uygun yaptıracağı ülkenin araştırmasını yapar. Saç ekim işlemi şansa bırakılmamalıdır. Başarılı bir operasyon geçirmek istiyorsanız saç ekim prosedürüne dikkat eden ülkeleri tercih edin.

Erkek ya da kadın fark etmeksizin saç ekim işlemi yaptırabilmektedir. Ayrıca kaş, sakal, bıyık ekim işlemleri için de dünya genelindeki hastaların bir çoğu Türkiye’yi tercih etmektedir. Her tedavi başarı getirmez. Bu yüzden birçok hasta işlemlerin kalitesinden emin olduğu Türkiye’yi seçmektedir.

Пресађивање косеnden bir kaç ay sonra yeni saçlar çıkmaya başlayacaktır. Saç çıkmaya başlamadan önce ekim yapılan saçlar şok dökülme ile dökülür. Kökler deri altında kalır. Bu kökler sayesinde yeni saç çıkma işlemi başlar.

Пресађивање косе öncesi ve sonrasında uymanız gerekir noktalara da dikkat edilmesi durumunda tedaviniz sorunsuz şekilde ilerleyecektir.

Burada asıl önemli olan şey alanın da uzman doktorlar ile çalışmaktır.

 

Зашто бих дао предност Турској за трансплантацију косе?

Türkiye’de Birinci Kalite Tedaviler

Türkiye’de kullanılan saç ekim işlemi malzemelerinin hepsi en yüksek kalitedeki ürünlerdir. En son teknoloji ile işlemler gerçekleştirilir. Her hastaya ayrı ve özel işlem uygulanır. İşlemler anestezi altında yapılır. Bu sayede hasta ağrı ya da acı hissetmez. Kullanılan son teknoloji cihazlar sayesinde ekilen saç köklerinin dökülme ihtimali yok denecek kadar azdır.

 

Türkiye’de Hijyenik Tedaviler

Saç ekim işleminde en önemli faktörlerden bir tanesi de steril ortam ve hijyen kurallarıdır. Türkiye’de ki hastanelerin temizlik düzeyi her zaman en üst seviyede tutulmaktadır. Hijyenik ve steril ortam işlem kalitesini de artırır. Aynı zamanda işlem yapılan bölgenin enfeksiyon kapma riski ortadan kalkar. Sağlık herkesin hakkı. Bu hakkınızı kimse elinizden alamaz. İşlem ne kadar başarılı olursa olsun enfeksiyon saç köklerine zarar verir.

 

Türkiye’de Deneyimli Cerrahlar

Türkiye’de saç ekim işlemi uzman doktorlar tarafından yapılmaktadır. Uzmanlar tarafından yapılan işlemin başarı oranı daha yüksektir. Türkiye de saç ekim hizmeti alırsanız alanında uzman doktorlardan hizmet alırsınız. Türkiye, doktorların başarısı nedeni ile en çok tercih edilen ülkelerin başında gelmektedir. Uzman doktorlar olası her problemin önüne geçecek müdahaleler yaparak saç ekim işlemini başarılı bir şekilde tamamlar.

 

Цене третмана трансплантације косе у Турској

Türkiye diğer ülkelere kıyasla daha uygun fiyatlıdır. Firmamız en iyi fiyat garantisi sunmakta ve konaklamadan ulaşıma kadar her ihtiyacınızı çizmektedir. Türkiye’de transplantacija kose maliyeti ne kadardır? Sorusu firmamıza en çok sorulan sorulardan bir tanesidir. Türkiye gelişmiş teknolojik yöntemler ile ağrısız işlem garantisi sunar. Saç, sakal, bıyık, kaş problemlerinin kalıcı çözümü ekim işlemidir. Türkiye’de hizmet alan hastaların yüzde yüzü almış olduğu hizmetten memnun kaldığını belirtmiştir.

Пресађивање косе mecburi bir işlem değildir. Fakat saç problemi yaşayan kişilerin diğer kişilere nazaran daha mutsuz olduğu bilinmektedir. Ayrıca gür ve yapılı saçlar insana özgüven kazandırmaktır.

Пресађивање косе isteğe bağlı bir işlem olduğu için sigorta bu işlemi karşılamamaktadır. Sigortanın saç ekim işlemini karşılaması için olası bir durum sonrası saç, kaş kaybı yaşanmış olması gerekir.

Türkiye saç ekim işleminde en çok tercih edilen ülkedir. Пресађивање косе tedavisi bazı riskleri de beraberinde getirebilen bir işlem olduğu için çok iyi seçim yapılması gerekir. Firmamız hem en uygun fiyat garantisi hem de en iyi şekilde saç ekim işlemi garantisini vermektedir.

Ayrıca Türkiye’de transplantacija kose hizmeti alırken güzel bir tatil de yapmış olursunuz. Firmamızın 7 / 24 ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanabilir, merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

 

Türkiye’de Her Şey Dahil Saç Ekimi Paketi Nedir?

Son 20 yıldır Türkiye transplantacija kose konusunda Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve İngiltere’de ki hastalar tarafından tercih edilen yer hâlini almıştır. Her şey dahil transplantacija kose paketleri ile hastalar uygun fiyata yüksek kalitede bakım alma fırsatı yakalar. Bu paketlerde ek ücret derdi olmadığı için yurt dışından gelen hastaların en çok tercih ettiği yöntemdir. Ayrıca Türkiye’de ki her şey dahil paket fiyatları  yurtdışındaki paket fiyatlarının sadece üçte biri kadardır. Saç ekim işlemi gerekli prosedürlere uyularak yapılması gereken bir işlemdir. Ayrıca uzman kişiler tarafından yapılması ve son teknoloji ürünlerin kullanılması çok önemli bir faktördür. Bu ayrıntılar nedeni ile saç ekim maliyeti oldukça yükselmektedir. Fakat Türkiye tüm gereksinimleri karşılıyor ve uygun fiyatlara saç ekim işlemini yapıyor.

Türkiye her şey dahil paketleri ile gizli ücret ve istek derdi olmadan hastalarına hizmet vermektedir. Ek masraf çıkmama garantisi Türkiye’de işlem yaptırmak isteyen kişilerin karar vermesini kolaylaştırıyor.

Firmamızın sizlere sunmuş olduğu hizmetler şu şekildedir;

  • Her şey dahil ultra saç ekim paketi: her şey dahil bir paket olmasından dolayı ekstra ücret ödeme derdiniz ortadan kalkar. En uygun fiyatlara en kaliteli hizmeti alırsınız
  • Transfer ve ulaşım: firmamız Türkiye’ye geldiğiniz dakikadan itibaren hizmetinizdedir. Sağlık temsilcilerimiz sizleri havalimanında karşılar ve otele, kliniğe giderken sizlere eşlik eder.
  • Konaklama: her şey dahil paketin içerisine beş yıldızlı otelde konaklama, yeme içme fiyatları da dahildir.
  • Tercüman hizmeti: yurtdışından gelen hastalarımızın daha rahat hizmet alabilmesi için yanlarına aynı ana dilleri konuşan tıbbi temsilci tahsis edilir.

 

Колико кошта трансплантација косе у неким земљама Европе?

Saç ekim işleminin fiyatı saç ekim başarısı kadar önemli bir konudur. Ayrıca en iyi saç ekim işlemi yapan ülkeyi bulmakta önemlidir. Пресађивање косе hakkında yapılan araştırmalar sonucu çoğu hasta işlem için Türkiye’yi tercih etmektedir. Bazı ülkelerin fiyatları incelendiğinde fiyat skalası çok genişliyor. Yeterli araştırma yapmayıp işlem yaptıran kişiler bunun bedeli maddiyat ile ödüyor. İşlem görmek istediğiniz ülkeler arasında Almanya ya da İngiltere varsa bu fikrinizden bir an önce vazgeçmelisiniz. Bunun nedeni bu ülkelerde saç ekim işleminin oldukça maliyetli olmasıdır. Türkiye’de ki fiyatlar bu ülkelerdeki fiyatların çok çok daha altında kalmaktadır.

 

Зашто је трансплантација косе јефтина у Турској?

Türkiye’de saç ekim işleminin ucuz olmasının ilk nedeni çok sayıda klinik olmasıdır. Çok sayıda klinik olduğu için rekabet de oldukça yüksektir. Hatta yabancı hastaları da kliniğe çekebilmek için çok çok uygun fiyatla hizmet sunmaktadırlar. Пресађивање косе için en iyi fiyat garantisi vermekteyiz.

Fiyatların uygun olmasındaki bir diğer faktör de kur farkıdır. Döviz kuru oldukça yüksek seviyeye ulaştığı için yabancı hastalar en iyi tedaviler için bile oldukça iyi, uygun fiyat ödemektedir.

Uygun fiyatın bir diğer nedeni ise yaşam maliyetidir. Türkiye diğer ülkelere nazaran daha düşük bir yaşam kalitesine sahiptir.

 

Служба накнадне неге у Турској

Türkiye’ de hizmet gören hastalarımız tüm tıbbi desteği almaktadır. Bunun yanı sıra işlem sonrasında kişi Türkiye’den ayrılsa dahi bakım programları bir yıla kadar hizmet vermeye devam etmektedir.

 

Зашто Турска?

  • Гаранција најбоље цене
  • Никада нећете наићи на скривена плаћања.
  • Бесплатни ВИП трансфери (аеродром - хотел - клиника)
  • Цене пакета укључују смештај.

Пресађивање косе alanında tüm hizmetleri sunmaktayız. Son teknoloji ürünler ile tecrübeli ekip ve uzman doktor tarafından işlem yapılmaktadır.

 

КСНУМКС мисли на „Које су цене трансплантације косе у Србији и које су најбоље клинике за трансплантацију косе?"

Напиши одговор

Ваша емаил адреса неће бити објављена. obavezna поља * означено са