Tüp Bebek Tedavileri

Düşük Maliyetli Tüp Bebek Tedavisi

Bir bebek bekleyen çiftler düşük maliyetle nerede tüp bebek tedavisi yaptıracağını merak eder. Düşük maliyetli tüp bebek tedavisi çok popüler aramalar arasındadır. Sperm ve yumurtaların birbirine karıştırılarak laboratuvar ortamında hazırlanarak embriyo haline getirilmesine ve anne rahmine transfer edilmesine tüp bebek tedavisi adı verilir. Doğurganlık tedavisi olarak da bilinir.

Yumurtlamada sorun varsa, partnerinizin sperm sayısı yetersiz ise veya tüpler tıkalı ise Türkiye’de uygun fiyatlara tüp bebek tedavisi yaptırabilirsiniz. Her şey normalse ve tüm tedaviler başarısız geçtiyse tüp bebek tedavisi uygun bir tedavi niteliğinde olabilir. Açıklanamayan kısırlık da bu tür durumlarda tabir edilir.

Neden Tüp Bebek Tedavisi İçin Türkiye’ye Gidilir?

neden tüp bebek için türkiye iyidir

Avrupa ve Kuzey Amerika ile kıyaslanırsa yüksek tedavi maliyetlerinin yanı sıra Türkiye’de daha uygun fiyatlarda tüp bebek tedavisi uygulanır. Pek çok aile için Türkiye’de tüp-bebek tedavisi uygun maliyetlerdedir. Çünkü Türkiye’de döviz kuru düşüktür ve yaşam maliyeti de çok pahalı değildir. Türkiye’nin sunmuş olduğu hizmetler, son teknolojik hastaneler ve deneyimli hekimler sayesinde başarılı tüp bebek tedavisi uygulanır. Bu nedenle yurtdışında yaşayan hastalar için Türkiye oldukça avantajlıdır.

Uzun zamandır tüp bebek tedavilerinde gebelik oranlarında yükselme görülmüştür. Çünkü yardımcı üreme teknikleri kullanılır. Tüp-bebek tedavisine ek olarak da çok güvenilir bir şekilde jinekolojik endoskopik cerrahiler uygulanır. Çağdaş kliniklerde yüksek kalitede tıbbi tedavi görmeniz mümkündür. Tüp bebek tedavisinde mikroenjeksiyon, destekli tarama ve blastosist transfer işlemleri için ek ücret alınmaz.

İnsanların Türkiye’de yer alan klinikleri tercih etmesinin sebebi de budur. Çünkü pek çok ülkeye nazaran fiyatlar daha düşüktür. Ayrıca gereken hastalara önemli ölçüde mali yardım sağlanır. Ulaşım ve konaklama da son derece kolaydır. Kliniklere randevu oluşturduğunuz zaman sizlere nerede konaklayacağınız konusunda destek olunur.

Neden Tüp Bebek Tedavisi Gereklidir?

Tüp bebek pek çok sebebe bağlı olarak uygulanabilir. Kısırlık ve genetik tedaviler etkendir. 40 yaş üstü kadınlarda kısırlık sebebi ile uygulanır. Ancak farklı etkenler aşağıdaki gibidir;

  • Fallop tüpü hasarı: Fallop tüpü hasarı yumurtanın döllenmesini ve rahme yerleşmesini önler.
  • Yumurtlama bozuklukları: Yumurtlama seyrekse veya yoksa döllenme için daha az yumurta bulunur. Bu durumda embriyo rahim dışında büyür.
  • Rahim miyomları: Fibroidler rahimde yer alan kötü urlardır. 30 ve 40’lı yaşlarda çok sık görülür.
  • Önceki tüpün çıkarılması: Tüp ligasyonu, gebeliği kalıcı olarak önlemek için tüplerin kesilmesi anlamına gelir. Bu işlemden sonra ancak tüp bebek ile hamile kalmak mümkündür.
  • Bozulmuş sperm üretimi: Ortalamanın altında yer alan sperm sayısı ve zayıf sperm hareketliliği gebeliği zorlaştırır.
  • Açıklanamayan kısırlık: Yaygın nedenler ile açıklanamayan sebepsiz kısırlık durumunda da tüp bebek tedavisi uygulanır.

Bu durumları yaşıyorsanız başvurmanız gereken en iyi yöntem tüp bebek yöntemidir. Siz de Türkiye’de tüp-bebek tedavisine başvurarak bebek sahibi olabilirsiniz.

Tüp Bebek Riskli midir?

tüp bebek riskli midir

Tüp-bebek tedavileri de herhangi bir tedaviye göre bazı risklere sahiptir. Ancak oluşabilecek riskler ilaçlar ile önlenebilir. Bazı riskler ise doktor kontrolünde değildir. Tüp bebek tedavisinde görülecek riskler şu şekildedir;

  • Dış gebelik
  • Çoklu gebelik
  • Erken doğum veya düşük doğum
  • Yumurtalık sendromu
  • Doğum kusurları
  • Stres

Bu riskleri önlemek mümkündür. Siz de Türkiye’de tüp bebek yaptırarak pek çok avantajı elde edebilirsiniz. Detaylı bilgi ve klinik randevusu için bizimle görüşerek danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir